1. Őszre csúszott a Shenmue III  PlayDome online magazin
  2. Shenmue III - novemberre csúszott a megjelenés - Hír  GameStar
  3. Megint elhalasztották a Shenmue III premierjét  IGN Hungary
  4. View full coverage on Google News
Hosszú évek óta várnak a rajongók a játékra, amelyet mostanáig augusztus végére datáltak. De nem akkor fog megjelenni.Hosszú évek óta várnak a rajongók a játékra, amelyet mostanáig augusztus végére datáltak. De nem akkor fog megjelenni.

Őszre csúszott a Shenmue III - PlayDome online játékmagazin

A fejlesztés jól halad, de a csapatnak szüksége van még néhány hónapra, hogy mindent tökéletesre csiszoljon.A fejlesztés jól halad, de a csapatnak szüksége van még néhány hónapra, hogy mindent tökéletesre csiszoljon.

Shenmue III - novemberre csúszott a megjelenés - Hír - GameStar

Bár egy ideig úgy tűnt, az augusztusra belőtt megjelenés már kőbe van vésve, ehhez képest most pár hónappal megint eltolták a játékot.Mégsem készül el a ki tudja hanyadik, véglegesnek beharangozott időpontra a játék

Megint elhalasztották a Shenmue III premierjét

Dragon Quest Walk - A Pokémon GO nyomdokaiban (iOS, Android) - A mobil eszközökre bejelentett program egy kiterjesztett valóság játék lesz, ahol az ismert sorozat karakterei bukkannak fel az utcákat járva. -- mobil, hír, játék, game, konzol, végigjátszásA mobil eszközökre bejelentett program egy kiterjesztett valóság játék lesz, ahol az ismert sorozat karakterei bukkannak fel az utcákat járva.

Dragon Quest Walk - A Pokémon GO nyomdokaiban (iOS, Android) - GAMEPOD.hu Mobil hír

Shenmue 3’s Cedric Biscay, Shibuya Productions CEO and Co-Producer of the series, has given us our first look at a screenshot of the big bad 'Lan Di'.Shenmue 3’s Cedric Biscay, Shibuya Productions CEO and Co-Producer of the series, has given us our first look at a screenshot of the big bad 'Lan Di'.

Shenmue 3 Shows Off Big Bad in New Screenshot - n3rdabl3

Shenmue III:Shenmue III vuelve a retrasarse una vez más y ahora se va hasta noviembre.Shenmue III nos deja con más detalles de su sistema de combate o los...

Shenmue III - Vida Extra

A Call of Duty: Modern Warfare kooperatív módja az egyjátékos kampányból fog kiindulni, a történet afféle levezetője lesz.

Call of Duty: Modern Warfare – A sztori folytatása lesz a kooperatív mód